Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 04:13 h

NOTÍCIES

  • Et proporcionem diferents recursos educatius per continuar aprenent durant el confinament
  • A Abrera, cap escolar sense wifi!

A Abrera, cap escolar sense wifi!

7/4/2020

Saps si al teu edifici hi ha nens i nenes en edat escolar sense accés a Internet? Des de l'Ajuntament d'Abrera fem una crida solidària a la ciutadania perquè obri el wifi de casa de 10 h a 14 h perquè l'alumnat pugui tenir Internet des de casa i pugui descarregar-se les feines escolars durant el confinament establert per la prevenció i contenció del coronavirus.

A Abrera sóm solidaris i comptem amb la generositat de totes i tots els abrerencs i abrerenques! Els diferents centres educatius estan comunicant a les famílies que el tercer trimestre del curs s'iniciarà, a partir de dimarts 14 d’abril, amb la modalitat d’aprenentatge telemàtic a causa de l'allargament de l'Estat d'Alarma i les mesures preses per la prevenció i contenció del coronavirus. Així doncs des de l'Ajuntament hem decidit fer-nos ressò de la iniciativa solidària perquè es comparteixi el wifi i hem demanat al Departament d'Educació de la Generalitat tota la informació sobre les noves directrius en relació amb la continuació del curs des de casa després de Setmana Santa.

 

Amb la iniciativa #compartimwifi ajudarem a les famílies que no tenen accés a Internet i facilitarem que les nenes i els nens puguin realitzar les feines de l'escola. Deixeu un avís a la porteria o a l'ascensor de la vostra comunitat amb l'accés a la xarxa.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant intensament per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir d'aquesta situació excepcional i volem agraïr la vostra col·laboració!

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies