Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 17:15 h

NOTÍCIES

  • Ofertes treball

T'informem de les ofertes de treball relacionades amb Serveis Essencials i d'altres qüestions relacionades amb l'àmbit laboral

6/4/2020

Des del Servei d’ocupació de l’Ajuntament d’Abrera estem recopilant totes les informacions que ens arriben relacionades amb l'àmbit laboral durant la situació d’emergència que estem vivim per la prevenció i contenció del coronaviurs SARS-COV-2.

Per a les persones que estan en situació de recerca de feina informen que el Servei Públic d’Ocupació (SOC) ha posat a disposició de la ciutadania un nou telèfon d’informació, el T. 900 800 046 on podreu dirigir les vostres consultes i fer els tràmits que normalment es realitzen des de les oficines de Treball de la Generalitat.

 

Des del Servei Català de la Salut estan buscant totes aquelles ocupacions relacionades amb l’atenció a les persones en centres de salut , es per això que els SOC a creat unes borses de treball específiques durant el temps que duri l’alarma sanitària pel COVID-19 si vols treballar de:

  • Auxiliar d’infermeria
  • Auxiliar d’infermeria geriàtrica
  • Assistència domiciliària
  • Cuidador/a de persones amb capacitat diverses o dependents
  • Animadors geriàtrics

 

També hi ha una convocatòria del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per Titulats/des Superiors de Psicologia i Diplomats/des de Treball  Socials i Educadors/res socials per cobrir substitucions.

 

També es necessiten persones, sense cap coneixement previ, per ocupar el càrrec de zeladors/res treball administratiu (al mostrador) a l’Hotel Renaissance de Gran Via (Barcelona) que estan adaptant per a noves consultes sanitàries. Es farà una petita formació d'un programa d'ordinador. Jornades de 12 hores, 2 o 3 dies a la setmana, 1350€ bruts /mes

Cal donar-se d'alta a la borsa de treball de l'Institut Català de la Salut. A l'inscripció, donar-se d'alta a la zona "Metropolitana sud". Per a més informació feu clic aquí.


Pots fer la teva inscripció a les ofertes a la pàgina web de Feina Activa (feu clic aquí).

 

Per aquelles persones que estiguin interessades a treballar en la campanya agrària del 2020 us podeu inscriure a l’oferta a la pàgina web d'Unió de Pagesos (feu clic aquí).

 

I us recordem que podeu continuar consultant les ofertes de treball a la pàgina web de Xaloc (Feu clic aquí).

 

Consulteu les mesures econòmiques que hem pres des de l'Ajuntament per ajudar la ciutadania (Feu clic aquí).


Ets autònom/a? Consulteu els ajuts de diferents administracions (Feu clic aquí).

 

Per a més informació, contacteu amb el nostre Departament de Promoció Econòmica, al T. 93 770 01 i al mail promocioeconomica@abrera.cat

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies