Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 06/05/2021 | 06:32 h

NOTÍCIES

 • AJUNTAMENT D'ABRERA
 • DILLUNS 30 DE MARÇ. Ban d'Alcaldia amb les mesures adoptades des de l'Ajuntament en relació a la prevenció del coronavirus
 • DILLUNS 30 DE MARÇ. Ban d'Alcaldia amb les mesures adoptades des de l'Ajuntament en relació a la prevenció del coronavirus

ACTUALITZACIÓ. DILLUNS 30 DE MARÇ. 20.30 H. Nou Ban d'Alcaldia amb les mesures adoptades des de l'Ajuntament en relació amb la prevenció del coronavirus

30/3/2020

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha emès aquest dilluns 30 de març de 2020, un nou ban amb informació actualitzada a la ciutadania en relació amb les mesures adoptades des de l'Ajuntament d'Abrera per la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.

La Generalitat de Catalunya, en data de 12 de març de 2020, va comunicar el pas d’alerta d’emergència – 1 del pla d’actuació del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc per la situació que la comunitat autònoma de Catalunya pateix en relació al virus SARS-CoV-2. (coronavirus).

 

El Govern de l’Estat va declarar per mitjà del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, l’estat d’alarma en tot el territori nacional, durant un termini de 15 dies naturals, a fi d’adoptar les mesures necessàries per tal de protegir la salut i seguretat de la ciutadania, contenir la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut pública.

 

Dita situació d’emergència sanitària no va ser superada en el termini previst inicialment en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, motiu pel qual es va estimar imprescindible prorrogar l’estat d’alarma declarat en el citat reial decret, així com les mesures en el mateix contingudes, fins les 00.00 hores del 12 d’abril de 2020, tal i com disposa el Reial Decret 476/2020, de 27 de març.

 

Atès les diverses recomanacions i instruccions dictades tant per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya; com pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Socials, aquesta alcaldia dicta el present ban, de conformitat amb l’establert als articles 53.1.f, 236.1 i 237.1 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel quals s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, recordant la declaració de l’estat d’alarma i adoptant les següents mesures:

 

I. Ordenar el tancament a la ciutadania dels següents equipaments municipals fins les 00.00 hores del 12 d’abril del 2020:

 

 • 1. Edifici Polivalent
 • 2. Hotel d'entitats
 • 3. Casa de Cultura i biblioteca
 • 4. Casal de Can Villalba
 • 5. Casal de Santa Maria de Villalba
 • 6. Casal social de Les Carpes
 • 7. Casal de la Gent Gran
 • 8. Teatre sala Municipal
 • 9. Escola bressol Municipal Món Petit
 • 10. Oficines d'urbanisme i territori
 • 11. Centre Aquàtic Municipal i qualsevol altre equipament esportiu municipal
 • 12. Pistes escoles municipals i Institut Voltrera
 • 13. Deixalleria municipal
 • 14. Horts socials de Can Morral

 

II.- Ordenar la suspensió de tots els actes i esdeveniments de caràcter públic organitzats per l’Ajuntament Abrera, dins el seu terme municipal, així com del mercat de venda no sedentària, fins les 00.00 hores del 12 d’abril del 2020.

 

III.- Recomanar que si us heu d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (pl. Constitució, 1) per fer alguna consulta i tramitació utilitzeu de forma prioritària els següents canals:

 

Canal telefònic: T. 93 770 03 25

Canal telemàtic: al web municipal abrera.cat/tramits

 

Així mateix, preguem que utilitzeu l'OAC només en aquells tràmits urgents i respectant les mesures de seguretat establertes.

 
A la resta de departaments de l’Ajuntament que disposin d’atenció personalitzada a la ciutadania es prendran les mateixes mesures establertes que a l’OAC.

 

IV. Recomanar a la ciutadania seguir els canals de comunicació municipals, amb actualització constant de les diferents accions que s'estan prenent per prevenció del coronavirus SARS-CoV-2:

 

web abrera.cat

xarxes socials Twitter @AbreraInforma i Instagram @abrerainfo.

Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM i radioabrera.cat.

A les aplicacions gratuïtes per mòbil o tauleta a "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

V. Que es procedeixi a fer públic el present ban al conjunt de la ciutadania d’Abrera i resta d'interessats per a la seva observança i compliment, amb indicació que aquestes mesures poden ser actualitzades o modificades en funció de la situació i de les instruccions de les autoritats i administracions sanitàries, fet que es comunicarà oportunament.

 

Així mateix, preguem que utilitzeu l'OAC només en aquells tràmits urgents i respectant les mesures de seguretat establertes.

 

A la resta de departaments de l’Ajuntament que disposin d’atenció personalitzada a la ciutadania es prendran les mateixes mesures establertes que a l’OAC.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies