Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 06/05/2021 | 06:04 h

NOTÍCIES

  • Imatge noti WhatsApp Ràdio Abrera
  • Cartell WhatApp Ràdio Abrera
  • WhatsApp Ràdio Abrera

    + 1

  • Envia un missatge d'àudio de WhatsApp a Ràdio Abrera

Ja podeu sentir els primers missatges dels oïents al WhatsApp de Ràdio Abrera. Animeu-vos i envieu el vostre al 637 70 82 47!

29/3/2020

Sabem que esteu a casa i que escolteu Ràdio Abrera, però nosaltres també volem escoltar-vos a vosaltres! Podeu enviar-nos els vostres àudios al número 637 70 82 47 i posteriorment els emetrem i els penjarem a la nostra programació "A la carta". Animeu-vos i compartiu el confinament amb nosaltres!

És molt senzill. Han de ser missatges de com a màxim 30 segons dient-nos el vostre nom i explicant-nos què esteu fent per entretenir-vos mentre us quedeu a casa. També podeu saludar o felicitar familiars i amics als que no pots veure, o demanar-nos alguna cançó.

Infants, joves, grans i més grans!... Tothom pot enviar els seus missatges, que posteriorment anirem emetent a Ràdio Abrera, al 107.9 de l'FM i a radioabrer.cat. A més, ja estan disponibles a la programació "A la carta"de Ràdio Abrera al web radioabrer.cat. i a l'app a través del podcast del WhatsApp de Ràdio Abrera. Recordeu, heu d'enviar la vostra nota d'àudio al 637 70 82 47.

Animeu-vos! Quedeu-vos a casa, escolteu Ràdio Abrera i envieu-nos el vostre missatge! Que nosaltres també volem escoltar-vos a vosaltres!

Ràdio Abrera, ara i sempre... la teva veu!

 

Consulteu totes les notícies publicades en aquest web municipal relacionades amb el coronavirus fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies