Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 17/04/2021 | 08:12 h

NOTÍCIES

 • CAP d'Abrera
 • LMS i eConsulta
 • Pla de medicació durant el confinament per coronavirus

  + 5

 • Cartell lliurament mascaretes
 • Què és el Coronavirus (català)
 • Com us heu de rentar les mans correctament
 • A Abrera, llencem els guants i mascaretes al contenidor de Rebuig!
 • Regidoria de Comunicació. Ajuntament d'Abrera

L’horari del CAP d’Abrera es modifica com a nova mesura per garantir les condicions de seguretat en el servei

20/3/2020

Donada la situació d’excepcionalitat originada per la crisi del coronavirus SARS-COV-2, des de l'Institut Català de la Salut s’estan adoptant noves mesures en els centres sanitaris segons la disponibilitat dels i les professionals, i també per garantir les condicions de seguretat en la prestació de l’assistència sanitària.

Per aquest motiu, a partir de demà dissabte 21 de març es modificarà l’activitat presencial al Centre d’Atenció Primària d’Abrera (CAP). Se suprimeixen les dues hores d’atenció del dissabte i tota l’atenció presencial durant el cap de setmana queda concentrada al CAP d’Esparreguera i al CUAP La Solana de Sant Andreu de la Barca o a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

 

Modificació horària del CAP d’Abrera

En el cas d’Abrera recordem que l’assistència sanitària està centralitzada al Centre d’Atenció Primària del nucli urbà, ja que els consultoris dels barris de Can Vilalba i Santa Maria de Vilalba estan tancats com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus. Només s’atenen urgències, injectables i revisions d'infants amb vacunacions programades. La programació de visites està ajornada i es funciona amb el sistema de cites al dia, i les receptes es poden renovar telefònicament. 

 

A partir d’ara l’horari d’atenció als i les veïns i veïnes del nostre municipi al CAP del nucli urbà (c. de Manresa, 15) serà de dilluns a divendres de 8 h a 20 h; dissabtes, diumenges i festius us haureu d’adreçar al CAP d’Esparreguera (8 h a 20 h). Fóra d'aquest horari: truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CUAP la Solana de Sant Andreu de la Barca o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (de 20 h a 8 h).

 

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon del CAP del centre urbà, al 93 770 25 61.

 

Amb relació a l’atenció virtual, s’ha habilitat un procediment excepcional, totalment telemàtic,  per donar-se d’alta a La Meva Salut i poder accedir a la consulta virtual (e-Consulta). Quan s’acabi la situació d’excepcionalitat, aquest tràmit s’haurà de verificar presencialment.

Els i les ciutadans i ciutadanes que tenen símptomes i han estat en contacte amb altres persones afectades pel coronavirus SARS-COV-2, tenen a la seva disposició l’app STOP COVID 19.

 

LMS i eConsulta

 

Pla de medicació durant el confinament per coronavirus

 

Cartell lliurament mascaretes.jpg

 

Què és el Coronavirus (català)

 

Com us heu de rentar les mans correctament

 

A Abrera, llencem els guants i mascaretes al contenidor de Rebuig!

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos! 

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies