Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 23/09/2021 | 20:55 h

NOTÍCIES

  • El proper divendres 14 de febrer celebrarem a Abrera una nova sessió de networking en el marc del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”
  • El proper divendres 14 de febrer celebrarem a Abrera una nova sessió de networking en el marc del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”
  • Assistim a l'acte de lliurament de premis del 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

El proper divendres 14 de febrer celebrarem a Abrera una nova sessió de networking en el marc del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

11/2/2020

Abrera forma part dels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat que conformen el programa "Fem Xarxa, Fem Empresa" juntament amb Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Encetem l’any 2020 amb una trobada per consolidar les sinergies empresarials de la nostra comarca! Així, durant el matí del proper divendres 14 de febrer, l’Auditori del Centre Polivalent del Rebato d’Abrera acollirà la sessió de networking ‘Vols potenciar el teu negoci?’ destinada a empreses, comerços i emprenedors de la comarca per tal de llançar un missatge d’unitat, tot compartint informació sobre aspectes importants que potencien la competitivitat.

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, donarà la benvinguda a l’acte que s’iniciarà a les 9 h amb dues conferències: ‘Iniciant la internacionalització i exportació a l’empresa’, a càrrec de la consultora Meritxell Junyent, i ‘Experiència d’emprenedoria a l’àmbit de l’assessoria sobre la Identitat digital corporativa’, a càrrec de la consultora Ivette García. A continuació es farà el ‘Networking empresarial: Potenciant el Baix Llobregat Nord’ a càrrec de Xavier Tovar, de la consultora Societat i Empresa, amb diferents dinàmiques i jocs que conduiran els participants a l’enfortiment col·lectiu des del coneixement i projecció empresarial. I per finalitzar es farà la conferència ‘Design thinking; donant resposta a necessitats reals dels clients’ a càrrec del consultor Marc Fernández seguida de la cloenda.

Per participar en aquest networking les empreses, comerços i emprenedors i emprenedores interessats a assistir-hi s’han d’inscriure prèviament, ja que les places són limitades a 150 participants. Per a més informació podeu adreçar-vos al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera a la primera planta del Mercat Municipal, trucant al 93 770 01 02 o enviant un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@abrera.cat. I també trobareu tota la informació als webs abrera.cat i radioabrera.cat.

 

Zona d'aparcament reservada per als i per a les assistents

En aquest sentit, el proper divendres 14 de febrer s'ha reservat la zona d'aparcament de la rotonda del Rebato, propera a les instal·lacions del nostre Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1), per a totes i tots els empresaris i empresàries, comerciants i emprenedors i emprenedores assistents al Networking. La zona d'estacionament és limitada.

 

Recordem que el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ va començar l’any 2014 amb la idea de donar resposta conjunta a les empreses i emprenedors dels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. També participa en el programa la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu. El programa organitza també al llarg de l’any un concurs empresarial i ofereix assessorament gratuït a empreses i emprenedors sobre tots els aspectes del món empresarial.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies