Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 17/04/2021 | 07:32 h

NOTÍCIES

  • Felicitem l'Andrea Martin, guanyadora del concurs infantil de cartells del Carnestoltes 2019

Convoquem un any més el Concurs Infantil de Cartells de Carnestoltes 2020!

24/1/2020

El dissabte 22 de febrer celebrarem al nostre municipi la Gran Rua de Carnaval. Des de la Comissió de Carnestoltes i l'Ajuntament d'Abrera volem que les nostres nenes i nens participin en el Concurs de Cartells de Carnaval 2020 per tenir, un any més, un gran cartell per anunciar la festa més animada de l'any!

 El concurs està adreçat a tots els nostres nens i nenes d’Abrera que tinguin com a màxim 12 anys. La temàtica del dibuix ha de ser el Carnaval d’Abrera i el cartell haurà de ser en posició vertical i les mides no excediran de 50x30 cm. Els dibuixos s’hauran de lliurar als punts de recollida que han habilitat les AMPA de les escoles d’Abrera als diferents centres escolars.

 

Els treballs es podran presentar fins al dimarts 4 de febrer. Els i les concursants podran presentar una sola obra i al dors de cada dibuix hi hauran de constar les dades de l’artista: nom i cognoms i també un telèfon de contacte dels pares i tutors.

 

El dibuix que guanyi el concurs es convertirà en el cartell de Carnestoltes 2020. L'autor o autora del dibuix rebrà un val de material lúdic didàctic valorat en 80 euros i serà necessària la seva presència el divendres 21 de febrer durant l’espectacle infantil que organitzem des de la Regidoria de Cultura.

 

El jurat estarà format per personal dels departaments de Joventut i Cultura de l’ajuntament, així com pels membres de l’organització del Carnestoltes. 

 

Consulteu les bases fent clic aquí.

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies