Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 14/05/2021 | 18:10 h

NOTÍCIES

  • Spinning 005 800
  • Spinning 001 800
  • Esports - CAM

El CAM d'Abrera amplia les places de l'activitat de Spinning i a partir de febrer també ampliarà l'horari de les activitats de Taitxí/Txikung i Aqualife

23/1/2020

El nostre Centre Aquàtic Municipal enceta l'any 2020 amb més oferta per a una de les activitats amb més demanda: l'Spinning! A partir del proper mes de febrer també s'ampliarà l'horari de les activitats de Taitxí/Txikung i Aqualife. A continuació us detallem aquestes modificacions:

Els horaris del CAM per a l'any 2020 continuen essent de dilluns a divendres de 07 h a 22 h, dissabtes de 09 h a 20 h i diumenges de 10 h a 14 h. Així, les instal·lacions del Centre Aquàtic Municipal estan obertes un total de 90 hores setmanals.

 

Gran ventall d'activitats
Al CAM disposem d’una gran oferta d'activitats adreçades a les persones abonades, per a totes les edats i públics a partir dels 15 anys on podem trobar 17 hores setmanals de Spinning, amb 5 places més enguany. 

 

A banda s'ofereixen 19 hores setmanals d’AiguaGims en diferents modalitats, com són els AquaLife, que a partir del proper mes de febrer ampliarà el seu horari els dimecres a les 8 h i activitats de sala tan diverses com Taitxí/Txikung, que també al mes de febrer ampliarà l'horari els dilluns a les 8 h; a banda de les activitats de CrossCAM, Aeròbic, PowerPump, Pilates-Style, Estiraments, TBC, Step o AeroBox.

 

També oferim cursets de natació per a infants des dels 6 mesos fins a la nostra gent gran i cursets del Servei Salut com l'Aigua Salut i l’Aigua Embaràs.

Consulta tota la informació i inscriu-te!

Per a més informació i formalitzar les inscripcions a les diferents activitats i serveis del CAM les persones interessades es poden adreçar al Centre Aquàtic Municipal durant l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07 h a 22 h, dissabtes de 9 h a 20 h i diumenges de 10 h a 14 h).


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies