Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 06/05/2021 | 06:29 h

NOTÍCIES

  • El proper dissabte 25 de gener tindrà lloc l'acte de presentació del grup 'Versikalia' d'Abrera

El proper dissabte 25 de gener tindrà lloc l'acte de presentació del grup 'Versikalia' d'Abrera! No us ho perdeu!

13/1/2020

L'acte de presentació del nou grup cultural abrerenc es durà a terme a la Biblioteca Josep Roca i Bros (carrer de Federico García Lorca, 17) el proper dissabte 25 de gener a les 20 h. Es farà un espectacle poètic amb música en directe i projecció d'il·lustracions i anirà a càrrec del rapsode i poeta abrerenc José Luís García Herrera, el pianista Luis frontado i la il·lustradora Barbara Di Candia.

Neix un nou grup cultural al nostre municipi: Versikalia! Per celebrar amb totes i tots els veïns i veïnes d'Abrera la creació d'aquest nou grup, s'ha organitzat un acte de presentació del grup el proper dissabte 25 de gener, a les 20 h, a la Biblioteca Josep Roca i Bros (c. de Federico García Lorca, 17). 

 

L'acte comptarà amb un espectacle poètic titulat "10 del XX" on es farà un homenatge a 10 poetes que van escriure els seus poemes (o van començar a escriure'ls) en el segle XX: Federico García Lorca, Neruda, Joan Margarit, Cernuda, Dolors Miquel, etc.

 

El grup Versikalia està integrat per la il·lustradora Barbara di Candia, el pianista Luis Frontado com a músic i el veí d'Abrera i poeta de capçalera, José Luis García Herrera, com a poeta i rapsode.

 

No us ho podeu perdre!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies