Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 21/01/2022 | 19:48 h

NOTÍCIES

  • Presentació de propostes de projectes per als pressupostos participatius d'Abrera

Avui comença el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius 2019-2020

20/1/2020

Si tens més de 16 anys i vius a Abrera, formes part d’una associació o tens un comerç o empresa al nostre municipi, a partir del proper dilluns 20 de gener podràs presentar la teva proposta per als Pressupostos Participatius 2019-2020.

Què són els pressupostos participatius?
És un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera proposarem, debatrem i decidirem el destí de 300.000 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2019-2020.

Els ciutadans i ciutadanes proposarem projectes. Aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots i totes triarem i decidirem els que es duran a terme.

Qui pot presentar propostes?
Tota la ciutadania d’Abrera podrem presentar projectes!!!
Si ets veí o veïna d’Abrera i tens més de 16 anys, si pertanys a una associació del poble o si tens un comerç o empresa a Abrera, podràs presentar la teva proposta.

Quantes propostes puc presentar i quin import poden tenir?
Es podrà presentar una proposta per participant (persona física/associació/empresa). El cost màxim del projecte proposat serà de 80.000 €, més IVA.

Com? On? Quan he de presentar la meva proposta?
Presenta el “formulari de presentació de propostes”, del dia 20 de gener al 16 de febrer, presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i també dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores), o per via telemàtica, en aquesta pàgina web, a partir del dilluns 20 de gener de 2020.

 

També podeu fer la tramitació mitjançant la nostra seu electrònica, utilitzant el vostre certificat digital, fent clic aquí.

 

On em puc informar?
Si tens cap dubte, pots formular les consultes a l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@abrera.cat o trucant per telèfon al 93 770 03 25 extensió 1114 (àmbit de Participació Ciutadana).
  

Quines propostes puc fer?
Pots presentar qualsevol proposta en matèria d’inversions.

I què és una inversió?
És tot allò que l’Ajuntament pot comprar o construir i que és perdurable en el temps:

 

  • Adquisició de mobiliari urbà (bancs, papereres, gronxadors, arbres, senyals de trànsit, lluminàries...).
  • Adquisició de mobiliari o altres per equipar edificis o serveis municipals (taules, cadires, material informàtic, vehicles, webs, wifi lliure...).
  • Obres (instal·lar un parc, una font, arreglar una vorera, repavimentar, fer un carril bici, millorar la il·luminació, zones verdes, clavegueram...).

 

Trobaràs tota la informació a la secció Abrera Participa d’aquesta pàgina web. Fes la teva proposta! Entre tots i totes fem Abrera! 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies