Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 17:18 h

NOTÍCIES

  • bona_877biblioteca abrera. int

Gaudiu de les activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros del mes de gener!

2/1/2020

La Biblioteca Josep Roca i Bros enceta l’any 2020 amb tot un seguit de propostes programades per aquest mes de gener que repassem a continuació. En primer lloc, avui és previst celebrar el sorteig de la panera cultural entre tots i totes i els usuaris i usuàries que durant el mes de desembre han agafat algun material en préstec.

També des d’avui dijous 2 de gener i fins el 31 de gener es podran formalitzar les inscripcions del 6è Concurs del Súper lector infantil d’Abrera adreçat a nens i nenes de primària.

 

Al gener tornaran a reunir-se el Club de lectura infantil que comentarà el llibre "No cal tenir superpoders per ser un heroi" de Greg James, amb la moderació de Rosa Gordillo el dimarts 14 de gener a les 17h, i el Club de lectura adults que comentarà "El soroll del temps" de Julian Barnes ,amb la moderació de Sílvia Llorente el dimecres 15 de gener a les 18h.

El dimarts 21 de gener a les 17.15h s’ha programat l'activitat familiar de “Contes Emboscats” a càrrec de Mosaics Llibres per commemorar el Dia Internacional de la Mediació. Es tracta d’una narració de contes breus seguida d’un taller de resolució de conflictes a partir de les situacions que s’hagin explicat als contes, i en acabar hi haurà una xocolatada. Aquesta activitats requereix d’inscripció prèvia que es pot fer des d’avui mateix a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

D’altres activitats programades per aquest mes de gener són la presentació del grup abrerenc “Versikalia” format pel José Luis Garcia Herrera, el Luis Alberto Frontado i la Bàrbara Di Candia, amb el seu primer espectacle “10 del XX”, amb poemes d’escriptors del segle XX i un acompanyament de música en directe i amb la projecció d’il·lustracions. L'activitat tindrà lloc el dissabte 25 de gener a les 20h a la Sala d’actes de la planta baixa de la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17). També es realitzarà una sessió de curtmetratges premiats a la darrera edició dels BAFTA shorts, subtitulats al castellà i aptes per a majors de 16 anys, el divendres 31 de gener a les 19h també a la Casa de Cultura.

Finalment, repassem les mostres de la Biblioteca Josep Roca i Bros d’aquest mes de gener: el “Paraula d’escriptor” està dedicat al centenari d’Isaac Asimov, les mostres de cinema i novel·la estan dedicades a la ciència ficció, hi ha una mostra de música electrònica, i finalment, la mostra infantil gira entorn les biografies.

Podeu consultar totes les activitats al web biblioabrera.cat.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies