Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 00:18 h

NOTÍCIES

  • El Club Escacs Abrera ha organitzat, un any més, el Torneig Infantil i Juvenil d'Escacs de Nadal

El Club Escacs Abrera ha organitzat, un any més, el Torneig Infantil i Juvenil d'Escacs de Nadal

31/12/2019

Els abrerencs Carlos Toledano i Toni López van guanyar en les seves respectives categories el VII Torneig Infantil i Juvenil de Nadal organitzat pel Club d'Escacs Abrera! Moltes felicitats!

Estem d'enhorabona! Els nostres veïns abrerencs i jugadors d'escacs Carlos Toledano Martínez i Toni López Toledano han guanyat en les categories sub-8 i sub-18, respectivament, del VII Torneig Infantil i Juvenil de Nadal organitzat pel nostre Club Escacs Abrera. El torneig es va disputar el divendres 20 de desembre passat de 18 h a 21 h a la Casa de Cultura d'Abrera.

 

Enguany també van resultar guanyadores en les categories sub-11 i sub-14, la martorellenca Laia García i l'olesana Aina Rodríguez Criado, respectivament.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem agrair, un any més, la implicació, col·laboració i organització d'aquest tipus d'iniciatives a totes i tots els membres del Club Escacs Abrera i també volem felicitar a totes i tots els i les guanyadors i guanyadores d'aquest VII Torneig Infantil i Juvenil de Nadal.

 

Moltíssimes felicitats!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies