Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/06/2021 | 12:18 h

NOTÍCIES

  • L'AE Abrera organitza un partit solidari molt participatiu de mares i pares amb el lema “Un jugador, una joguina”
  • L'AE Abrera organitza un partit solidari molt participatiu de mares i pares amb el lema “Un jugador, una joguina”

L'AE Abrera organitza un partit solidari molt participatiu de mares i pares amb el lema “Un jugador, una joguina”

27/12/2019

L’Agrupació Esportiva Abrera va organitzar el diumenge 29 de desembre passat un partit solidari de mares i pares amb el lema “Un jugador, una joguina”. Va tenir lloc de dos quarts de dotze a dues al Camp Municipal de futbol, i cada participant va aportar una joguina que va ser lliurada a Creu Roja del Baix Llobregat Nord. La iniciativa compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Abrera.

D’altra banda, aquesta setmana els dilluns 30 i avui dimarts 31 de desembre i els propers 2 i 3 de gener, l’Agrupació Esportiva Abrera organitza unes jornades de tecnificació. Es tracta d’entrenaments tècnics i tàctics i competicions adreçades a nens entre els 4 i els 11 anys i nenes entre els 4 i els 14 anys.

 

Es faran en horari de nou a una al camp municipal de futbol i també s’ofereix servei de menjador. Les inscripcions es poden fer de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre  a l’oficina del club i per a més informació podeu trucar al 727 792 776. També podeu trobar tota la informació a l’instagram de l’entitat: @ae_abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies