Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 18:45 h

NOTÍCIES

  • L'abrerenc Miguel Pachón aconsegueix el cinturó negre, 2n DAN, de Taekwondo
  • L'abrerenc Miguel Pachón aconsegueix el cinturó negre, 2n DAN, de Taekwondo

El veí d'Abrera Miguel Pachón aconsegueix el cinturó negre, 2n DAN, de Taekwondo. Moltes felicitats!

10/12/2019

El dissabte 30 de novembre passat van tenir lloc els exàmens de cinturó negre, 2n DAN, de Taekwondo al Velòdrom d'Horta. En aquesta ocasió els nostre veí abrerenc Miguel Pachón va superar aquesta prova davant del Tribunal de la Federació Catalana de Taekwondo.

Des de fa 10 anys cap alumne del grup de Taekwondo Abrera havia aconseguit superar aquest examen, que és força exigent i complicat. A més, ha estat el primer alumne, des de que la Marta Rodríguez és mestra de taekwondo al nostre municipi, que ho aconsegueix.

 

Un novembre d'èxits pel Taekwondo abrerenc!

Les i els integrants del Taekwondo Abrera van participar el diumenge 24 de novembre passat al 1r Memorial José Molero que es van disputar a les instal·lacions de Taekwondo de Sant Feliu de Llobregat. Els resultats obtinguts pels nostres veïns i veïnes d'Abrera van ser en la categoria d'or van obtenir medalla la Mireia Delgado, Jordi Delgado, Sara EZ Zerrouqui, Judit Ortiz i Marta Rodríguez; en la categoria d'argent, la Judith Delgado, Nagore Peidro, Paola Peidro, Lucia Moratalla, Naiara Expósito i Rubén Contreras van aconseguir classificació i en la categoria de bronze, la Paula Gutiérrez va ser l'única en posicionar-se.

 

Moltes felicitats a totes i tots els nostres esportistes pels darrers èxits obtinguts


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies