Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 03/08/2021 | 19:19 h

NOTÍCIES

  • Abrera participarà en el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

Participa a l'enquesta online del primer Pla comarcal de Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

29/11/2019

A Abrera apostem pel desplegament de polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere al nostre municipi. Per aquest motiu estem treballant, juntament amb altres municipis, en el primer Pla Comarcal de Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat. Col·labora i respon l'enquesta!

El qüestionari és anònim i s’emmarca en el procés d’elaboració de la diagnosi pel Pla de Diversitat Sexual i de Gènere del Consell Comarcal del Baix Llobregat (elaborat per la Fundació SURT amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat) i té l’objectiu de recollir les percepcions de la ciutadania de la comarca del Baix Llobregat respecte la diversitat sexual, afectiva i de gènere, respecte la situació de les persones LGTBI a la comarca i les polítiques desenvolupades al voltant d’aquesta qüestió. És important que l'enquesta pugui arribar al màxim número de persones, sobretot del col·lectiu LGTBIQ+.

 

Participa a l'enquesta fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

El Consell Comarcal  del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat, va acollir el dimecres 2 d'octubre la presentació del procés d’elaboració del que serà el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat. Des de l'Ajuntament d'Abrera formem part del grup de treball dels municipis del Baix Nord, juntament amb els consistoris de Castellví, Collbató, Esparreguera, Olesa, Sant Andreu i Sant Esteve.

 

L’objectiu general de la realització d’un Pla LGTBI és definir un conjunt integrat i sistemàtic de polítiques públiques i mesures que possibilitin la promoció de la igualtat i la no discriminació de les persones LGTBI.

 

La previsió és que el primer pla comarcal de Diversitat sexual i de gènere pugui estar preparat en el primer semestre del 2020. El Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb suport de la Diputació de Barcelona per elaborar el document.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies