Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 04:10 h

NOTÍCIES

 • El Casal de Joves d'Abrera acull diferents tallers adreçats a totes i tots els nostres joves d'Abrera! Taller de cuina
 • El Casal de Joves d'Abrera acull diferents tallers adreçats a totes i tots els nostres joves d'Abrera! Taller de cuina
 • El Casal de Joves d'Abrera acull diferents tallers adreçats a totes i tots els nostres joves d'Abrera! Taller de cuina

  + 4

 • Aquest mes de novembre el Casal de Joves organitza diverses activitats per a tot el jovent del municipi. Sortida al Saló del Manga
 • Aquest mes de novembre el Casal de Joves organitza diverses activitats per a tot el jovent del municipi. Sortida al Saló del Manga
 • CASAL DE JOVES
 • Aquest mes de novembre el Casal de Joves organitza diverses activitats per a tot el jovent del municipi

El Casal de Joves d'Abrera acull diferents tallers adreçats a totes i tots els nostres joves d'Abrera!

26/11/2019

Vius a Abrera i t'agradaria participar en els tallers gratuïts? Coneixes l'oferta de tallers i activitats que es realitzen al nostre Casal de Joves? Des de l'Ajuntament d'Abrera t'ho possem molt fàcil i t'expliquem a continuació quins tallers realitzem al nostre centre:

El primer i tercer divendres de cada mes s'ofereix el 'Taller de Cuina Multicultural' de 18 h a 20 h a la Cuina de l'Espai de Joc Polivalent. L'objectiu d'aquest taller és aprendre tècniques de la cuina d'arreu i donar les eines necessàries als i les joves per aprendre a cuinar. No t'ho pots perdre!

 

El dilluns 2 de desembre de 18 h a 20 h a l'Aula d'Estudis del Centre Polivalent s'oferirà el Taller de Sexualitat Sana, dirigit a joves a partir de 14 anys. Serà gratuït però cal realitzar la inscripció prèvia.

 

El dijous 12 de desembre farem el Gran Torneig de Tenis Taula de 17 h a 20 h. Està adreçat a joves de 12 a 18 anys.

 

Activitats molt participatives!

Els tallers i activitats organitzades al nostre Casal de Joves durant tot el mes de novembre han estat molt participatius i hem comptat amb una gran assistència a totes les activitats i xerrades organitzades. A continuació us expliquem en què han consistit:

 • El divendres 1 de novembre va tenir lloc la sortida al XXV Saló del Manga de Barcelona amb les i els participants del Taller de Manga i Còmic del Casal de Joves. Un total de 14 joves van assistir a la visita, juntament amb la professora del taller i les responsables del Casal. 
 • Tarda de Tenis Taula, el divendres 8 de novembre de 16 h a 20 h al Casal de Joves d’Abrera (pl. del Rebato, 1). Vam gaudir durant tota la tarda d’una bona partida de futbolí amb els amics i amigues.
 • Tallers/xerrades gestió emocional i organització dels treballs i estudis a Batxillerat, que es van oferir el dilluns 18 de novembre i dimarts 12 i 19 de novembre d’11 h a 14.30 h a l’Institut Voltrera (Passeig de l’Estació, 18). Aquests tallers/xerrades es van realitzar a càrrec de Meritxell Palou i l'objectiu era ubicar i centrar l’atenció en la gestió emocional dels i de les joves en aquest moment tan difícil de la seva vida, per intentar millorar i canalitzar totes aquestes emocions.
 • Taller de “Cuina sense pares”, es va fer el dijous 14 de novembre de 17.15 h a les 19.15 h a la Cuina del Casal Centre Obert La Galàxia (5a planta del Centre Polivalent). En total hi van participar 12 joves van poder experimentar entre els fogons i es van iniciar amb una breu explicació i consells sobre alimentació saludable i la posterior elaboració de tres receptes fàcils, ràpides, saludables i econòmiques. Van elaborar un menú basat en vichyssoise, risotto i macedònia.
 • Formació Ocupacional del Consell Comarcal, es va oferir el dimarts 19 de novembre de 16.30 h a 19.30 h. Cada dos dimarts, quinzenalment, la referent d’ocupació del Baix Llobregat Nord ofereix aquest taller formatiu al Casal de Joves d’Abrera. Ajuda a decidir els i les joves en qüestions sobre el futur laboral i/o educatiu. 
 • Tarda de Futbolí, es va dur a terme el divendres 22 de novembre de 16 h a 20 h al Casal de Joves. 
 • Del divendres 22 i fins al 30 de novembre es podrà visitar l’exposició ‘Què pinta la sida?’, que consta de 42 quadres de diferents mides, amb vinyetes tipus còmic realitzades per prestigiosos dibuixants com Azagra, Gin, Oscar o Lluïsot, entre d’altres. L’objectiu principal és sensibilitzar en l'adopció d'actituds positives envers aquesta malaltia i provocar la reflexió dels joves i la ciutadania en general amb relació al VIH i la sida.
 • L'Escape Room ‘Passatge del Terror’ es va dur a terme el dissabte 23 de novembre de 19 h a 22 h al Gimnàs Municipal (c. de Salvador Espriu, 1). 
 • L’alumnat de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Voltrera va gaudir el dilluns 25 de novembre del Teatre-fòrum ‘#1000 Likes’ i ‘És de conya’, a càrrec de Nus Cooperativa a l’Auditori del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1). 
 • El dilluns 25 de novembre de 18 h a 20 h es va organitzar el Taller de consum responsable de pantalles i xarxes socials al Casal de Joves. L'objectiu del taller és que els joves adquireixen hàbits adequats, segurs i responsables pel que fa a l’ús d’Internet (ordinador, tauletes, mòbils, etc.). 

 

Aquest mes de novembre també s'estan oferint les següents propostes:

 • Tots els dilluns hi haurà Taller de Defensa Personal per a Joves de 15.30 h a 17 h al Poliesportiu Municipal i Tarda de Jocs de Taula de 16 h a 20 h al Casal de Joves.
 • Tots els dimarts i dijous de 18 h a 20 h hi haurà Taller de Manga i Còmic.
 • Tots els dimarts de 17 h a 20 h s’organitzen diferents Jocs de taula per a joves i adults Meeple al Casal de Joves.
 • Tots els dimecres i divendres de 17.30 h a 19.30 h i de 18.00 h a 19.30 h hi haurà Tarda de Consola.
 • Tots els dimecres i divendres de 17 h a 20.30 h i de 18.30 h a 19.30 h es fa el Taller de Hip-Hop I i II.
 • Tots els dimecres de 18.30 h a 19.30 h s’ofereix el Taller d’Introducció a la Llengua Japonesa.
 • Tots els dijous de 19.30 h a 21.30 h es fa el Taller de Dj.
 • Tots els divendres de 16 h a 18 h i de 18 h a 20 h s’ofereix el Taller d’Art 3D per a videojocs.

 

Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 93 770 43 34 o escriure un email al Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Abrera (fent clic aquí) o del Punt d’Informació Juvenil La Garsa (clicant aquí).

 

També podeu trucar al telèfon 686 253 157, i a les xarxes socials del Casal de Joves (Instagram casaldejovesabrera o Facebook Irina Casal de Joves)

 

Apunteu-vos!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies