Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 17/04/2021 | 08:33 h

NOTÍCIES

  • Millorem els contenidors de resta del nostre municipi

Millorem els contenidors de resta del nostre municipi

19/11/2019

Per facilitar a les nostres veïnes i veïns l'ús dels contenidors de resta, des de l'Ajuntament d'Abrera hem substituït 35 contenidors de resta per contenidors adaptats amb pedal per a facilitar l’obertura de la tapa i amortidors de soroll per a quan aquesta es tanca

Us recordem que aquests contenidors són únicament per a aquells residus que no es poden llençar als contenidors d’envasos, vidre o paper.  Les restes orgàniques també tenen el seu contenidor específic. Per a la resta de residus la Deixalleria Municipal està oberta de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:00 i els dissabtes i diumenges de 10:00 a 14:00.

 

Tampoc es poden deixar residus fora dels contenidors. L'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana sanciona aquesta conducta amb multes de fins a 600 €.  Si teniu mobles, voluminosos o andròmines per llençar podeu portar-les a la Deixalleria o, en cas necessari, el segon i quart  dijous de cada mes podeu deixar-les davant de casa vostra (o al costat dels contenidors d’escombraries) sense obstaculitzar el pas. Envieu un e-mail a la següent adreça: voluminosos@abrera.cat per indicar l’adreça i el tipus de deixalla que heu deixat.

 

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Xavier Serret, ha destacat que "amb aquests nous contenidors facilitem el seu ús a totes els veins i veïnes que poden tenir dificultats per a utilitzar els models antics i a més fem un pas endavant per tal de combatre la contaminació acústica en el nostre municipi, un aspecte important en la millora del descans nocturn i per tanr de la nostra salut”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies