Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 09/05/2021 | 06:57 h

NOTÍCIES

  • El poeta abrerenc José Luis Garcia Herrera presenta el poemari ‘La memòria de les petjades’ a la Casa de Cultura
  • El poeta abrerenc José Luis Garcia Herrera presenta el poemari ‘La memòria de les petjades’ a la Casa de Cultura
  • José Luis García Herrera

El poeta abrerenc José Luis Garcia Herrera presenta el poemari ‘La memòria de les petjades’ a la Casa de Cultura

11/11/2019

L’escriptor de capçalera de la Biblioteca Josep Roca i Bros, el poeta abrerenc José Luis Garcia Herrera, va presentar el seu poemari ‘La memòria de les petjades’ el dijous 7 de novembre a les 18 h a la Casa de Cultura d'Abrera.

El poeta local va fer una lectura de la seva obra 'La memòria de les petjades', acompanyat del pianista Luis Alberto Frontado. 45 minuts de recital que van fer gaudir al públic, deixant-los amb ganes de més. La regidora de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica, Arantxa Galofré, va assistir a l'acte, que va reunir al voltant d'una vintena de persones.

 

El poemari ha estat guardonat amb el premi Poesia Vila d'Almassora - Antonio Matutano 2018 i es tracta d'un llibre que aborda i reflexiona sobre el pas del temps i els seus senyals. El poeta fa recompte amb tristor, serenor i enyorança dels records que han quedat gravats en el cor però que potser, a l’hora de reviure’ls, fan més profundes les siluetes de les petjades. 

 

Els poemes tracten de recuperar part de la vida aferrada a la pell del temps. Des de la pèrdua de la infància, des del crepuscle de la maduresa, el poeta avança i retrocedeix en la recerca de la identitat de l’home que escriu amb cendra les cançons de l’adéu. I és així, com en aquests versos, en silenci, amb ulls clucs i a les palpentes, els amants s’ajacen sobre un llit de còdols i accepten el futur amb una mirada més ferma i més càlida.

 

Aquesta setmana el nostre autor més prolífic, ha dut a la biblioteca el seu últim llibre editat anomenat "Dolç àngel de la mort", premiat amb la Flor Natural dels LXV Jocs Florals Vila de Nules 2018. Ja el tenim disponible a la Biblioteca, juntament amb els més de 30 llibres de l'autor. Veniu a visitar la nostra secció local per tal de conèixer els autors de la vila.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera reconeixem una vegada més la tasca cultural que fa dia a dia, publicació a publicació i acte rere acte el veí José Luis García Herrera.  Enhorabona!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies