Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 03/08/2021 | 18:17 h

NOTÍCIES

  • L'Ajuntament canvia l'adreça web a abrera.cat i el domini de les adreces de correu electròniques a @abrera
  • L'Ajuntament canvia l'adreça web a abrera.cat i el domini de les adreces de correu electrònic a @abrera

L'Ajuntament canvia l'adreça web a abrera.cat i el domini del correu electrònic a @abrera.cat

31/10/2019

Amb l'objectiu de millorar la comunicació amb la ciutadania, l'Ajuntament d'Abrera canvia el seu domini web a abrera.cat i el correu electrònic corporatiu del consistori, que ha passat a ser “@abrera.cat”, més senzill, curt i pràctic que "@ajuntamentabrera.cat". Les adreces antigues continuaran habilitades durant un temps per poder seguir rebent correus.

Al web municipal abrera.cat trobareu notícies, tràmits, serveis, ofertes d’ocupació... Tot el que necessiteu de l'Ajuntament d'Abrera.

 

Xarxes socials

També podeu seguir l'Ajuntament d'Abrera a les xarxes socials: a Twitter trobareu el perfil @AbreraInforma i Instagram, @abrerainfo.

 

App “Connecta’t a Abrera!”

Consulteu les notícies, l’agenda d’activitats, informacions d’interès i rebeu les notificacions de l’Ajuntament al mòbil o tauleta. Només us heu de descarregar la nostra aplicació “Connecta’t a Abrera!” disponible de forma gratuïta a l’App Store (iOS) i a Google Play (Android).

 

Butlletí digital setmanal

Rebeu cada setmana les notícies i activitats del nostre Ajuntament al vostre correu electrònic. Trobareu el formulari d’inscripció a la portada d'aquesta pàgina web. Només cal que ens faciliteu el vostre nom i una adreça de correu electrònic.

 

Abrerainfo

Consulteu la informació municipal a la nostra revista, que rebreu a la bústia i trobareu als edificis de l’Ajuntament en format paper, i que també podeu consultar on-line a la pàgina web municipal www.abrera.cat

 

Ràdio Abrera

A través de Ràdio Abrera us oferim la informació més propera a través dels nostres Serveis Informatius. Podeu escoltar-nos en directe a través del 107.9 de l’FM, a internet, radioabrera.cat, i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes. Disponible de forma gratuïta a l’App Store (iOS) i a Google Play (Android). O bé “A la carta”, en qualsevol moment, a la nostra pàgina web i a l’app de Ràdio Abrera.

 

Segueix el Casal de Joves!
Si voleu saber de ben a prop totes les activitats dirigides a joves entre 12 i 35 anys, seguiu el perfil @casaldejovesabrera a Instagram.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies