Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 02/08/2021 | 08:57 h

NOTÍCIES

  • L'Ajuntament d'Abrera se suma en el minut de silenci en solidaritat amb les persones afectades pels aiguats
  • L'Ajuntament d'Abrera se suma en el minut de silenci en solidaritat amb les persones afectades pels aiguats

L'Ajuntament d'Abrera se suma en el minut de silenci en solidaritat amb les persones afectades pels aiguats

24/10/2019

L'Ajuntament d'Abrera ha realitzat un minut de silenci a les 11 hores davant el consistori en solidaritat amb les persones afectades pels aiguats, que han deixat una persona morta i cinc desaparegudes a Catalunya. L'Ajuntament s'ha sumat a la petició del Govern català, que ha decretat un dia de dol oficial per avui dijous, i ha deixat les banderes a mig pal a la façana de l'edifici.

El temporal que ha afectat de ple Catalunya ha deixat precipitacions generals i extraordinàriament abundants, amb acumulacions de més de 50 mm a pràcticament tot el país i més de 100 mm a bona part del terç sud, Costa Brava i sectors del prelitoral. Els màxims han superat els 200 mm al voltant de les muntanyes de Prades, des del litoral del Baix Camp fins a l’est de les Garrigues, així com en alguns punts del Golf de Roses (Alt Empordà).

 

A Abrera, segons van informar fonts de la Policia Local, al llarg de la nit del dimarts es van registrar petites incidències com ara branques caigudes, acumulació d’aigua en alguns punts viaris i talls de llum puntuals.

 

Persones desaparegudes

El cos de Mossos d’Esquadra va localitzar el dimecres al matí el cos sense vida de l’home desaparegut a Arenys de Munt (Maresme). L’home va ser localitzat a la platja de Caldes d’Estrac.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat segueixen treballant en la recerca de dues persones a Vilaverd, que haurien desaparegut el dimarts a la nit mentre estaven dins una casa mòbil prop del riu Francolí. A l’Espluga de Francolí s’està treballant també en una possible recerca notificada de dues persones en un vehicle i d'un camioner belga desaparegut. 

Al càmping de Gualba ‘Aqua Alba’, que ha quedat malmès pels aiguats, es va assistir una família afectada, i se segueix treballant per descartar altres danys personals.

L'Ajuntament d'Abrera se solidaritza amb les persones afectades pels aiguats.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies