Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 23/09/2021 | 20:11 h

NOTÍCIES

  • El cor Ol'green clausura l'edició 2019 del Setembre Musical d'Abrera
  • El cor Ol'green clausura l'edició 2019 del Setembre Musical d'Abrera
  • El cor Ol'green clausura l'edició 2019 del Setembre Musical d'Abrera

El cor Ol'green clausura l'edició 2019 del Setembre Musical d'Abrera

24/9/2019

El cicle Setembre musical d'Abrera, que s'organitza des de l’Ajuntament d’Abrera, va cloure la seva edició 2019 el divendres 20 de setembre, a les 22h a l'Auditori del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) amb el cor barceloní Ol’green i la seva “energia verda”.

El grup, participant del concurs televisiu "Oh Happy Day!" de TV3, va oferir un concert de música a capella sorprenent als assistents amb el seu programa "Green a pèl".

 

Els Ol’green són un grup vocal barceloní format a base de música i bon humor. "Vuit persones que es fusionen en una sola entitat sobre l’escenari i que interpreten, a capella, èxits de diversos estils musicals i èpoques". Els agrada dir que la seva marca “verda” és la manera desenfadada amb la qual arriben al públic, però sempre ho fan amb rigor, dirigits per Michèle Alderete (Gema4).

Des de l’Ajuntament d’Abrera es valora molt positivament la bona acollida del públic, que ha augmentat respecte a les passades edicions, alhora que portar el cicle a l’Auditori del Centre Polivalent, un espai pensat expressament per a fer-hi aquest tipus de concerts, amb una bona acústica molt còmode per als artistes i el públic. Així mateix el públic ha destacat la qualitat dels dos grups seleccionats d’enguany, el duo de violí i piano format per Maria Florea i Àlex Ramírez  i el cor Ol’green.

 

En acabar cadascun dels dos concerts es va oferir una copa de cava als assistents, per tal d’acomiadar l’estiu, i també es van poder tastar els tradicionals “abrerencs” de la Pastisseria Duch, en el marc del 50è aniversari de la fundació d’aquesta pastisseria abrerenca.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies