Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 06/05/2021 | 05:32 h

NOTÍCIES

  • INSTITUT joves
  • Joventut - Centre Polivalent
  • Joventut - Casal de Joves (centre polivalent)

    + 2

  • Joventut - Centre Polivalent - 1
  • Joventut - Centre Polivalent - Vestíbul

S’obren les inscripcions pels tallers i activitats del Casal de Joves d’Abrera

2/9/2019

Al setembre el nostre Casal de Joves torna a oferir tallers i activitats per a tots els gustos i edats. Us convidem a participar-hi!

Aquest dilluns 2 de setembre el Casal de Joves d’Abrera obrirà el període d’inscripcions pels tallers i activitats que any rere any ofereix a totes i tots els i les joves del nostre municipi. En aquesta ocasió s’oferirà el taller de defensa personal per a joves tots els dilluns de 15.30 h a 17 h al Poliesportiu Municipal i la tarda de jocs de taula de 16 h a 20 h.

 

Els dimarts i dijous es farà el taller de manga i còmic de 18 a 20 h. Tots els dimecres s’organitzarà el taller d’introducció a la llengua japonesa de 18.30 h a 19.30 h, els dijous de 19 h a 21 h es realitzarà el taller de DJ i tots els dimecres i divendres de 17.30 h a 19.30 h i de 18 h a 19.30 h es farà la tarda de consola.

 

D’altra banda tots els divendres de 16 h a 18 h i de 19 h a 20 h es realitzarà el taller d’Art 3D per a videojocs. També tots els divendres i dimecres de 17 h a 20.30 h i de 18.30 h a 19.30 h hem organitzat el taller de hip-hop I i II amb un taller d’introducció i perfeccionament a aquesta dansa.

 

Activitats programades

Els dimarts 3 i 17 de setembre de 16.30 h a 19.30 h es farà la Formació Ocupacional del Consell Comarcal on quinzenalment la referent d’ocupació del Baix Llobregat Nord, Anna assistirà al Casal de Joves d’Abrera, per ajudar als i les nostres joves a decidir-se en qüestions sobre el seu futur laboral i/o educatiu.

 

El dissabte 7 de setembre a partir de les 19 h a la plaça de Pau Casals organitzem el primer festival de hip hop ‘Selvatik’, on hi actuarà la rapera abrerenca OppsLyla que amb només 15 anys, acaba de publicar el seu primer treball discogràfic que porta per títol “Censura”. Llança un missatge a favor de les dones i en contra del masclisme i els diferents tipus de violència de gènere envers les dones amb les seves cançons de rap.

També comptarem amb l’actuació de FMP Crew, un grup de rap compost per D-Kann, Sitges, Nugem 1 i Angel-7, procedents de diferents ciutats de Catalunya. Amb un llarg rodatge en l'àmbit de la música, i amb un treball autoeditat al carrer, ofereixen un concert explosiu i dinàmic, on el públic juga un gran paper participatiu, amb cançons de temàtica molt diverses entre si; The Secret Poison, Arianna Puello, primera MC femenina de referència dins del gènere hip-hop/rap en la indústria musical espanyola. Des de l’any 1996 fins al dia d'avui, ja té editats 6 treballs i el grup  Falsalarma.

El Festival Selvatik estarà amenitzat per Santi Cámara.

 

El dijous 12 de setembre a partir de les 16 h al Casal de Joves tindrà lloc la tarda de Tenis Taula i el dissabte 14 de setembre celebrarem la Festa Flaixbac amb el Va Parir Tour a les 22 h al parc de Can Morral. Un show amb els principals protagonistes de l’emissora que faran vibrar al públic. Personatges, música, marxandatge, projeccions i un constant d’animacions sobre l’escenari que no deixaran a ningú indiferent! Vindran Andreu Presas, presentador de “La Llista”, Carles Pérez, presentador de “El matí i la mare que el va parir”, Jordi Plans, presentador de la “Fórmula Flaixbac” i el Gran Germán, col·laborador de “El matí i la mare que el va parir”.

 

El dijous 19 de setembre organitzarem una nova tarda de Futbolí a les 16 h i el dissabte 21 de setembre al parc de l’Estació celebrarem la segona edició de l’Abrera Sound a càrrec de Remember The Time; un espai en el qual podreu ballar a ritme de música electrònica i passar una bona vetllada amb els amics i amigues, o bé amb la família!  A més, comptarem amb la col·laboració d’una food truck que servirà hamburgueses, frànkfurts, patates, begudes, i molt més!

 

I per cloure aquestes activitats programades pel mes de setembre el dilluns 30 de setembre a les 10 h a l’INS Voltrera oferirem el taller de Tècniques d’Estudi a l’IES a càrrec de la Lídia Costa, psicòloga experta en adolescents i joves. Aquest taller està adreçat als i les alumnes de 2n d’ESO

 

Contacteu amb nosaltres!

Les inscripcions dels tallers i activitats joves s’obriran el proper dilluns 2 de setembre i totes i tots els i les joves que es van apuntar la temporada passada hauran de renovar la seva inscripció.

 

Per qualsevol dubte o per a més informació sobre aquest programa d’activitats podeu trucar al 93 770 43 34 o escriure un mail a joventut@ajuntamentabrera.cat o pij.abrera@ajuntamentabrera.cat.

 

També podeu consultar qualsevol dubte al telèfon 686 253 157, i a les nostres xarxes socials (instagram casaldejovesabrera o facebook Irina Casal de Joves).

 

Totes les activitats són gratuïtes.

 

Us hi esperem!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies