Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 09/05/2021 | 08:12 h

NOTÍCIES

  • Aquest divendres podrem gaudir de l'acció escènica 'De veu en veu' a càrrec de Les Mireies
  • Aquest divendres podrem gaudir de l'acció escènica 'De veu en veu' a càrrec de Les Mireies

Aquest divendres a la tarda podrem gaudir de l’espectacle ‘De veu en veu’ sobre la diversitat de vivències sexo-afectives a la plaça de Rafael Casanova

11/7/2019

La llibertat d’estimar com i a qui vulguem! A Abrera som lliures d’estimar independentment de l'ètnia, creença religiosa o orientació sexual. Per això el proper divendres 12 de juliol a partir de les 19.30 h a la plaça de Rafael Casanova hem organitzat l’espectacle escènic ‘De veu en veu’ a càrrec de Les Mireies. No t’ho pots perdre!

La peça escènica ‘De veu en veu’, que tindrà lloc el divendres 12 de juliol a partir de les 19.30 h a la plaça de Rafael Casanova, consta de 30 minuts de durada i neix de la necessitat de fer-vos còmplices d’algunes de les més de 3.500 veus anònimes que la companyia de Les Mireies ha recollit anteriorment en les seves accions performatives al carrer com ‘Donar veu... al desig’ i ‘Desig per (z)ones’ que s'han desenvolupat en els darrers 4 anys.

 

El diàleg que s’estableix a l’espectacle ‘De veu en veu’ entre les dues actrius s’entrellacen amb les veus que han estat escrites a l’espai públic i que giren entorn la diversitat de vivències sexo-afectives. L'acció escènica teixeix les veus amb elements visuals, espacials, musicals i corporals. Una invitació a l’escolta, a la reflexió, així com una presa de consciència de la diversitat d’experiències sexo-afectives.

 

La proposta està dins del Trenkestiu 2019, però és oberta a tota la població.

 

Us hi esperem!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies