Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 17/04/2021 | 08:48 h

NOTÍCIES

  • Castell de Focs Artificials

Nova ubicació del Castell de Focs i Piromusical de la nostra Festa Major!

29/6/2019

Més viu! Més segur! Més Festa! Enguany canviem la ubicació del Castell de Focs i Piromusical de final de Festa Major per tal que tots i totes els nostres veïns i veïnes puguin gaudir de l'espectacle pirotècnic amb seguretat i amb una nova i millorada zona de visió.

Amb la finalitat d'oferir una nova zona de visió de l'espectacle pirotècnic de final de Festa Major a totes i tots els abrerencs i abrerenques, des de l'Ajuntament d'Abrera hem habilitat aquest any el parc de La Vinya (darrere de l'Església) perquè el proper diumenge 30 de juny a les 23 h tothom pugui gaudir de l'espectacle. A banda, des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha decidit adoptar aquesta mesura per tal de prevenir problemes i riscos propiciats per l'onada de calor que s'ha instaurat al nostre municipi des del passat dijous 27 de juny i que encara a dia d'avui es manté

 

Així oferim a tots i totes els assistents a la Festa Major una millorada zona de visualització, més segura, a la zona del darrere de la nostra parròquia. Amb motiu del Castell de Focs, a partir de les cinc de la tarda i fins la mitjanit no es podrà estacionar al passeig de l’església. Disculpeu les molèsties.

 

Podeu consultar el detall del mapa amb la nova ubicació del Castell de Focs i l'espectacle musical de fi de festa fent clic aquí i al final d'aquesta pàgina.

 

Gaudim dels focs artificials de Festa Major!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies