Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 23/04/2021 | 02:03 h

NOTÍCIES

  • Conferència sobre l'assetjament escolar a Abrera
  • Conferència sobre l'assetjament escolar a Abrera

Mares, pares i membres de la comunitat educativa participen a la conferència sobre assetjament escolar

13/5/2019

El dimecres 8 de maig passat, en el marc de l’Abrera Educa i el programa #aquiproubullying, més de 30 pares i mares d’alumnes dels centres educatius d’Abrera, AMPA, mestres i professors i altres persones interessades en el tema, van assistir a la conferència 'Com podem ajudar els nostres fills i filles en relació amb l’assetjament escolar?'

La xerrada la va impartir José Ramon Ubieto que és psicòleg clínic, membre de l’Associació Mundial de Psicoanàlisi, professor de la Universitat Oberta de Catalunya i col·laborador habitual del diari La Vanguardia. A l'escola i/o a les xarxes socials es manifesten conductes d'assetjament. Els adults poden intervenir i ajudar els infants i adolescents, amb la xarxa professional i en aliança amb l'escola.

 

En aquest sentit, el ponent va oferir estratègies per ajudar els fills i filles. Els assistents a l’acte, una vegada finalitzat, van mostrar la seva satisfacció i també el seu agraïment als organitzadors per haver portat aquest ponent de reconeguda vàlua en l’àmbit de l’educació i la psicologia.

 

L’Ajuntament d’Abrera i els centres educatius (Escoles d’Educació Infantil i Primària i Institut Voltrera) van organitzar aquesta xerrada i han agraït d’intervencions per part del públic assistent.  


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies