Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 17:59 h

NOTÍCIES

  • Al Casal de Joves estrenem mòbil

El Casal de Joves estrena perfil d'Instagram

12/4/2019

Joves d’Abrera, el Casal de Joves ja té Instagram propi! Des d’aquest divendres dia 12 d’abril, si voleu saber de ben a prop totes les activitats dirigides a joves d’entre 12 i 35 anys, ja podeu seguir i donar “likes” al perfil Casaldejovesabrera d'aquesta xarxa social.

Durant els primers dies el perfil d'Instagram està en construcció, però a partir de la setmana vinent estareu ben informats de tot el que passa i tot el que es mou al municipi.

Doneu-li  un cop d’ull perquè a poc a poc estarà ple de sorpreses i bones notícies, perquè aquest any s'ampliarà la varietat d'activitats per a tots els gustos i edats.

 

No t’oblidis!! CASALDEJOVESABRERA.

 

 

Número de whatsApp

La comunicació és molt important per tal de fer arribar a tota la població abrerenca, i en especial a la població jove del municipi, informació sobre els serveis i recursos que es desenvolupen al Casal de Joves. El Casal de Joves compta també amb un número de  WhatsApp al Casal de Joves: “686 253 157”. 

 

Mitjançant aquest número us podeu apuntar al grup de difusió de WhatsApp per rebre tota la informació referent als cursos, tallers, activitats i formacions que es duen diàriament al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1).

 

Amb el perfil d'Instagram i el número de WhatsApp estareu informats i al dia de tot allò que passa al Casal de Joves!

 

Pren nota del número de WhatsApp “686 253 157” i guarda’l a l’agenda de contactes.

 

També pots seguir els perfils de les xarxes socials oficials de l'Ajuntament el Twitter @AbreraInforma i l'Instagram @abrerainfo. 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies