Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 21/01/2022 | 19:32 h

NOTÍCIES

  • "Todas las mujeres que conozco"

Cinefòrum "Todas las mujeres que conozco"

21/3/2019

L'Auditori del Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1) acollirà el diumenge 31 de març el cinefòrum "Todas las mujeres que conozco", una de les activitats del mes de març organitzades per l'Ajuntament amb motiu del Dia de la Dona.

El cinefòrum començarà a les 19 hores i finalitzarà a les 21 hores. El documental "Todas las mujeres que conozco", dirigit per Xiana do Teixeiro, explica les vivències de diverses dones que evidencien l'alt grau de masculinització i violència que segueixen imperant als carrers avui dia.

 

És un documental molt recomanable, en que assistirem a tres converses interconectades, entre tres grups de dones diferents, sobre violència, gènere i espai públic. Son converses molt reveladores que després ens serviràn per a la nostra propia discusió en el fòrum que una conductora de l’Associació Drac màgic afavorirà. El film ens permet articular un discurs sobre la por que no fomenti la por, un discurs sobre violència, que no resulti violent. És una història de sororitat universal. 

 

Fe d'errates: Al llibret de l'agenda d'activitats del mes de març aquesta activitat està anunciada pel diumenge 24 de març, quan es realitzarà el diumenge 31 de març. Disculpeu les molèsties.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies