Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 01/08/2021 | 23:12 h

NOTÍCIES

  • Club Montaña Can Vilalba

El Club d'Esports de Muntanya Can Vilalba-Abrera celebra dissabte el seu tercer aniversari

12/3/2019

El dissabte 16 de març del 2019, el Casal Social de Can Vilalba acollirà la festa del tercer aniversari del Club d'Esports de Muntanya Can Vilalba-Abrera. L'entitat convida a totes les veïnes i veïns a participar-hi!

La festa començarà a les 10 hores, amb una activitat de conscienciació amb el medi ambient, que consistirà en una recollida de residus al bosc. Petits i grans realitzaran una "batuda" al bosc per deixar-ho ben net.

 

A les 12 hores, un cop finalitzada la recollida de residus, començarà l'activitat de tirolina i rocòdrom pels més menuts. Mitja hora més tard, a les 12.30 hores, hi haurà una actuació d'animació "salsera" amb els professors Josep i Mònica, que faran moure l'esquelet a tothom!

 

El Club d'Esports de Muntanya Can Vilalba-Abrera organitzarà per dinar una botifarrada popular, amb la col·laboració del Restaurant Project, Especialitats en carn a la brasa (l'antic restaurant Casa Pedro de Les Carpes de Vilalba). El preu dels tiquets és de 3 euros. Inclou botifarra amb allioli, pa amb tomàquet i beguda.

 

A les 14.00 hores començaran les actuacions dels grups de música Bun (rock alternatiu) i Stereo Freak (punk). Després de dinar es farà un sorteig de material esportiu valorat en més de 650 euros (el preu de butlleta és 2 €).

 

El club abrerenc us convida a celebrar amb l'entitat el seu tercer aniversari!

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies