Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 17:51 h

NOTÍCIES

  • Èxit absolut de l'Abrera Riu, màgia i humor!
  • Èxit absolut de l'Abrera Riu, màgia i humor!

Èxit absolut de l'Abrera Riu, màgia i humor!

18/2/2019

Gerard Borrell, el primer artista convidat al cicle d’humor i màgia Abrera Riu, va fer que més de 150 persones se citessin el divendres 15 de febrer a la Casa de Cultura per gaudir del seu espectacle “Magia Comedy”. Tot un èxit!

La sala, plena de gom a gom, va xalar amb el mag i còmic que des del primer minut s’ha posat al públic a la butxaca. Gerard Borrell es va mostrar descarat, directe i transgressor, sorprenent el públic i fent-lo riure a parts iguals.

Borrell, de 28 anys i de Pineda de Mar, es dedica a la màgia des que tenia 14 anys i des dels 17 anys va muntar la seva pròpia companyia i es va formar en art dramàtic a Barcelona. Pura vocació la de Gerard Borrell que es demostra en cada espectacle. La seva filosofia de treball és: “Disfruta para hacer disfrutar”.

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera estem molt contents i satisfets dels repetits èxits d’aquest cicle, i us volem convocar el divendres 15 de març a viure una altra nit de màgia i humor de la mà de Pere Rafart amb el seu espectacle “PereSONAL”. La cita serà a les 22.00 h a la Casa de Cultura (c. Federico García Lorca, 17).

Us recordem que el preu de l'entrada inclou un refresc. Les entrades es podran comprar 45 minuts abans de l'inici de l'actuació (no hi ha venda anticipada) i l'aforament és limitat!

Us hi esperem!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies