Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 02/12/2023 | 10:16 h
  • Proposta 12
Centra els elements al mapa

12. Panells informatius sobre els Drets Humans

TEMES: Abrera Participa

 

L'actuació consistirà en la instal·lació de dos panells amb la gravació de la Declaració dels Drets Humans de l'ONU a la zona de Mercat Municipal d'Abrera i de la Casa de Cultura.

La Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH) va ser aprovada i proclamada el 10 de desembre de 1948 per l'assemblea de l'ONU (Organització Nacions Unides) i inclou un preàmbul i 30 articles en els quals es reconeix el dret a la vida, a la llibertat, a la seguretat, a la lliure associació i a la resistència contra l'opressió, entre d'altres, com a drets fonamentals i irrenunciables de tota persona humana.

 

La instal·lació d'aquests panells informatius beneficia als veïns i veïnes en promoure la consciència i el coneixement dels drets humans. Els panells emfatitzaran els valors universals d'igualtat, llibertat i dignitat, el que pot contribuir al respecte entre els ciutadans/ciutadanes  i enfortir els valors democràtics, la inclusió i l'educació cívica. Contribuint a una comunitat més informada i compromesa.

La ubicació dels panells en aquestes zones transitades garantirà que siguin un recordatori constant per a la ciutadania.


  • Import: 5.000 €
  • Ubicació: Mercat Municipal i Casa de Cultura

INFORMA'T

Abrera [participa] > Llistat de propostes 2023