Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 19:05 h

NOTÍCIES

  • casa oficis

Cloenda de la Casa d´Oficis on s´han format 13 joves d´Abrera

17/10/2011

Una cinquantena de joves aturats menors de 25 anys s´han beneficiat a Abrera i Olesa de Montserrat de l´actual edició de la Casa dels Oficis, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Aquests alumnes han pogut formar-se en les especialitats d´atenció geriàtrica, manteniment i reparació d´ordinadors, muntatge i manteniment d´instal·lacions solars fotovoltaiques i jardineria i treballs forestals. A Abrera s´ha impartit l´especialitat d´atenció geriàtrica. Dels 50 alumnes participants a la Casa d´Oficis, 27 han estat d´Olesa, 13 d´Abrera i 10 de la resta de la comarca. 

La Casa d´Oficis és un projecte supramunicipal coordinat pel Consell Comarcal que té subvencions del Servei d´Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu, per valor de 558.883 euros; a més a més, hi ha les aportacions dels ajuntaments amb fons propis de despeses no subvencionables.

Dijous 13 d´octubre va tenir lloc l´acte de cloenda del programa que va comptar amb l´assistència del Conseller comarcal de Desenvolupament Econòmic, José García Pérez; l´Alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; la Directora de l´Oficina de Treball de la Generalitat a Martorell (Servei d´Ocupació de Catalunya), Consol Carballo; i l´Alcalde d´Olesa de Montserrat, Salvador Prat.

Aquest programa de les Noves Cases per a Nous Oficis és un programa per a la inserció laboral dels joves amb especials carències formatives. Al llarg d´un any els i les joves participants en el programa han estat contractats per tal que adquireixin els coneixements, les destreses i les actituds necessàries per a l´aprenentatge d´un ofici, i que alhora, apliquin el que han après treballant en espais i serveis d´interès col·lectiu.

Dilluns, 17 d´octubre de 2011

 


 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25