Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 08:06 h

Esports > TRÀMITS

  • TRÀMITS, AJUNTAMENT D'ABRERA

Sempre al teu servei
Des de la regidoria d'Esports volem facilitar als veïns i veïnes d'Abrera tots aquells tràmits relacionats amb inscripcions, pagaments, suggerències o incidències.

Què fem

Ordre de Domiciliació de dèbit directe SEPA CORE
Si es vol donar d’alta a qualsevol servei esportiu que comporti domiciliació bancària, s’ha de presentar aquest document correctament omplert per formalitzar la gestió.

 

Full de Suggeriments i/o Incidències del Departament d’Esports
Si volen presentar un suggeriment o una incidència de qualsevol dels serveis que presta el Departament d’Esports, poden descarregar-se aquest document, omplir-lo i presentar-lo a les oficines del departament (CAM) ubicades al passeig de l’Estació 24, o bé, fer-lo arribar a través de fax ( 93 770 23 80 ), o correu electrònic ( cam@ajuntamentabrera.cat ).

 

Sol·licitud de Devolució d’Ingressos:
Si volen sol·licitar una devolució d’ingressos o una anul·lació d’un rebut, poden descarregar-se aquest document, omplir-lo, i donar-li registre presentant-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Abrera situada a la plaça Constitució número 1.

 

Instància de l’Ajuntament d’Abrera:
Si volen presentar una instància a l’Ajuntament d’Abrera, poden descarregar-se aquest document, omplir-lo i donar-li registre presentant-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Abrera situada a la plaça Constitució número 1.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

SERVEIS > Esports > Tràmits
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25