Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 12:14 h

NOTÍCIES

  • fir

Es lliuren els premis de l´Esport Local amb una festa al parc de Can Morral

12/6/2014

Dissabte se celebra la Fira d’Entitats Esportives 2014 i es lliuren els premis als millors clubs i esportistes de l´any al Parc de Can Morral. Des de les 17.00h, i fins a les 21.00h aproximadament, hi haurà instal·lades les carpes de les diferents entitats esportives abrerenques i es podran realitzar activitats com  futbol 3x3, jocs de pesca, bàsquet, mini-bàsquet i mega-bàsquet, rocòdrom i tirolina, barra d’equilibri, escacs i petanca, i també hi haurà inflables, batukada i competicions de moto enduro. 

A les 19.00h es lliuraran els 17è premis de l’Esport Local Local i es farà un  reconeixement a les entitats que han aconseguit l’ascens durant la temporada. A més, dissabte al matí també hi haurà activitats en el marc de la gimcana de la fira com ara jocs d’habilitat i coordinació de bàsquet i futbol sala al Pavelló, o jocs amb raquetes a les pistes municipals de frontó. 

D’altra banda diumenge al matí, també amb el Parc de Can Morral com a punt de sortida i arribada, se celebra la cursa Abrera Corre D9 2014. Hi ha dues curses de 5 i 10 km, i diverses proves infantils. Aquesta és una prova solidària i es destinarà un euro de cada inscripció per al Banc d’Aliments d’Abrera.

Dijous, 12 de juny de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25