Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 28/03/2020 | 22:25 h

NOTÍCIES

  • teatr

Lliurament de premis del XIX Concurs de Teatre Vila d´Abrera

28/4/2014

Aquest dissabte es van lliurar els premis del XIX Concurs de Teatre Vila d´Abrera als quals optaven un total de sis companyies amateurs. El grup de teatre Filagarsa de Molins de Rei amb l´obra "Ménage a Trois" va ser el gran guanyador del XIX Concurs de Teatre Vila d´Abrera en endur-se quatre dels guardons, entre ells, el primer premi dotat de 400 euros i el premi a la millor direcció, a banda del primer premi a la millor actriu principal i al millor actor de repartiment.

El segon premi, dotat de 275 euros va ser pel Grup Escènic Navàs amb l´obra "Tots eren fills meus" i el tercer, premiat a 150 euros, se´l va endut l´obra "Madame Melville" del Centre Moral i Instructiu de Gràcia. El públic del certament, mitjançant votació popular, va concedir el Trofeu Núria Estrada al Centre de Teatre de Llorenç del Penedès amb "Variacions enigmàtiques".

La cloenda del concurs de teatre va tenir lloc dissabte a la Sala Municipal amb la representació de l´obra "El pensador de barra lliure", d´Eduard Biosca i amb veu en off de Toni Clapè. Aquesta divertida comèdia va posar punt i final a una edició que ha portat a escena un total de 8 obres (6 a concurs) de reconegut prestigi de la mà de companyies catalanes de teatre amateur des del passat mes de gener.

 

 

Dilluns, 28 d´abril de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25