Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 28/03/2020 | 22:57 h

NOTÍCIES

  • bv

Jornades formatives per a millorar el comerç i els serveis de proximitat

12/3/2014

Amb la intenció de contribuir a la millora professional del comerç i els serveis de proximitat, l’Ajuntament d’Abrera organitza el curs d´elaboració i presentació d’ofertes atractives per a clients. Aquestes jornades formatives tenen per objectiu ensenyar a utilitzar les eines de màrqueting per a l’elaboració d’ofertes a clients de diferents sectors, adquirir i millorar les competències personals per realitzar la presentació en públic de l´oferta, i saber liderar una reunió de presentació d’ofertes, resoldre interferències i gestionar objeccions.

La formació és de quatre hores, en horari de 14.00h a 16.00h els dies 25 i 27 de març i el termini per realitzar la inscripció finalitza el dia 18 de març.

D’altra banda, encara ni ha places disponibles per al curs d´operacions bàsiques de restaurant i bar que el Departament de Promoció Econòmica engega el proper 24 de març. El curs consta de 210 hores teòriques i 80 pràctiques, i el contingut inclou l’aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració, l’ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el servei bàsic d´aliments i begudes, tasques de postservei al restaurant, aprovisionament i emmagatzematge d´aliments i begudes i preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar.

Aquesta formació està adreçada a persones aturades d’Abrera inscrites al Servei Local d’Ocupació. Per fer la inscripció cal adreçar-se al departament de Promoció Econòmica (Rambla Torrentet, primera planta del Mercat Municipal), trucar al 93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat.

Dimecres, 12 de març de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25