Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/01/2020 | 06:50 h

NOTÍCIES

  • a

Obert el termini de preinscripcions escolars

11/3/2014

Fins el dia 21 de març está obert el procés de presentació de les sol·licituds per a la preinscripció escolar per al curs 2014-205 a l’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

A Abrera hi ha les següents places de P3: 81 places, a l’escola Francesc Platón Sartí (amb 27 places per cadascuna de les tres línies que té el centre); 50 més a l’Ernest Lluch (amb dues línies i 25 alumnes a cadascuna d’elles); i una línia amb 25 alumnes a l’Escola Abrera. Tots tres centres ofereixen un horari de matí de 9h a 12.30h i de tarda de 15h a 16.30h, servei de menjador amb cuina pròpia, acollida al matí i a la tarda i activitats extraescolars organitzades per les respectives Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. A més, en el cas del Platón hi ha servei de transport gratuït per als barris de Ca n’Amat, Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Sant Miquel.

Aquest servei de bus gratuït també s’ofereix a l’Institut d’Educació Secundària Voltrera, que també té obert el termini de presentació de sol·licituds per al proper curs per a alumnes de nou accés. En aquest cas, pel que fa a les places ofertades, des del centre s’apunta que està garantida la matrícula per a tots els alumnes abrerencs amb quatre línies d’ESO.

Les sol·licituds es poden recollir a qualsevol de les escoles, descarregar a aquest mateix web municipal o al del departament d’Ensenyament de la Generalitat www.gencat.cat/preinscripcio.

Dimarts, 11 de març de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25