Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 08/04/2020 | 15:15 h

NOTÍCIES

  • 1 copia

Centenars de veïns, a la inauguració del camp de futbol de gespa

15/12/2013

Centenars de veïns han assistit aquest diumenge a la inauguració del camp de futbol municipal de gespa que ha comptat amb la presència de l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, el president de l´AE Abrera, Carlos Arias; i Francesc Folguera, representant de la Federació Catalana de Futbol, entre d´altres.

Els darrers mesos l´Ajuntament ha executat obres de remodelació i ampliació del camp per a engrandir l´espai de joc, dotar-lo de gespa i ampliar i modernitzar les seves dependències i vestuaris. Concretament s´ha ampliat l´àrea de joc que ha passat a ser de 100x63 metres i possibilita així el joc en una camp de futbol 11 i també de dos camps de futbol 7; s´ha col·locat gespa artificial, una nova graderia i proteccions perimetrals de barana i tanques.

Coincidint amb aquest acte, s´ha fet la presentació oficial dels equips del club esportiu de la temporada 2013-2014 i també s´ha homenatjat amb el lliurament d´una placa la tasca feta per l´anterior president del club esportiu, Alonso Blanco, i s´ha lliurat un ram de flors a la senyora Bernarda, vídua del responsable de les instal·lacions els darrers anys.

Posteriorment, els visitants han pogut fer un recorregut per les noves dependències. L´edifici de serveis s´ha reformat i ampliat amb sis vestidors per a jugadors i tres per a àrbitres, lavabos públics, farmaciola, dos magatzems, sala d´instal·lacions, oficines, bar i local social.

Els assistents han fet passar el fred del matí amb xocolatada i coca per a finalitzar la inauguració.

Dimenge, 15 de desembre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25