Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 19:24 h

NOTÍCIES

  • banner biblio

Clubs de lectura a la Biblioteca Josep Roca i Bros

14/10/2013

La Biblioteca Josep Roca i Bros d´Abrera presenta durant el mes d´octubre una agenda d´activitats on hi hauran clubs de lectura, diverses mostres i activitats infantils. L´agenda s´inicia dimarts 15 d´octubre, a les 15.30h, amb el Club de lectura fàcil en català i l´obra de Tracy Chevalier “La noia de la perla”. Dimecres 16 d´octubre, a les 18.00h, el Club de lectura general parlarà sobre l´obra “Tots els llocs em recorden a tu” de Núria Coll. En ambdós casos es comptarà amb la moderació de Sílvia Llorente.

Dissabte 19 d´octubre, a les 11.30h, es farà l´Hora del Conte per a nens a partir de quatre anys amb la lectura de “Mitjons”, a càrrec de Malumaluga.

D´altra banda, la biblioteca d´Abrera promou el primer Concurs de book trailers, adreçat a joves d´entre 14 i 18 anys convocat per la Generalitat de Catalunya. Un certament que té l´objectiu de fomentar la lectura entre els adolescents i joves, millorar la relació i els serveis de les biblioteques envers aquest públic, i fomentar el desenvolupament d´habilitats digitals, creatives i col·laboratives dels joves. Per a més informació sobre el concurs es pot consultar l´espai web www.booktrailer.cat.

Dilluns, 14 d´octubre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25