Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 04:46 h

NOTÍCIES

  • banerdeclaracioalcaldes1

Els alcaldes de la comarca proposen crear un òrgan de cooperació institucional

31/3/2011

Aquest dijous 31 de març alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat han signat una declaració conjunta per manifestar la seva preocupació davant les mesures i retallades anunciades pel govern català per la seva possible repercussió en la sanitat, l´educació, les polítiques ocupacionals i els serveis socials, i reclamen consens i diàleg per aplicar les mesures d´austeritat econòmica però sense afectar la competitivitat ni la cohesió social de la comarca.

La declaració, promoguda pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, té la firma dels 30 alcaldes de la comarca, pertanyents a diferents forces polítiques. A la reunió, celebrada al Consell Comarcal, van assistir representants dels diferents consistoris, entre ells el regidor de Territori i Medi Ambient d´Abrera, Lluís Martínez.

A l´escrit, es demana que no s´aturi la construcció d´infraestructures fonamentals per la competitivitat i el benestar de la comarca tenint en compte el pes demogràfic i econòmic del Baix Llobregat en el conjunt de l´economia catalana i plantegen la creació d´un òrgan amb representants comarcals i de la Generalitat basat en la cooperació institucional.

Declaració del consell_d´alcaldes.pdf

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25