Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 10/07/2020 | 19:26 h

NOTÍCIES

  • Calendari 2020 d'Abrera

Les papallones que podem trobar a Abrera, protagonistes del nostre calendari pel 2020!

27/12/2019

Aquests insectes tan estimats protagonitzen el calendari 2020 que hem editat des de l’Ajuntament i repartit a totes i tots els nostres veïns i veïnes. Al costat del Riu Llobregat o de la Riera Magarola i la Riera del Morral del Molí d'Abrera, així com al Torrent Gran o de Can Noguera i als barris de Sant Miquel, Can Vilalba, Les Carpes i Santa Maria de Vilalba podem trobar una gran varietat.

Entre totes les papallones que podem trobar a Abrera es troben les varietats de Pieris Rapae, Colias Crocea, Pontia Daplidice, Gonopteryx Cleopatra, Pararge Xiphioides, Aricia Agestis, Lampides Boeticus, Pyronia Tithonus, Pararge Aegeria, Vanessa Cardui, Celastrina Argiolus i l' Euchloe Crameri, entre d'altres. Totes elles protagonitzen les imatges que il·lustren el nostre calendari de 2020!

A banda, a cada imatge trobareu un plànol que indica el lloc exacte on la papallona va ser fotografiada. Com a novetat, enguany aquesta publicació incorpora publicitat d'alguns dels nostres establiments abrerencs.

 

Les fotografies del calendari de 2020 de l’Ajuntament d’Abrera han estat realitzades de forma desinteressada pel veí del municipi Joan Subirana Andrés a qui, des de l'Ajuntament d'Abrera, li agraïm, un any més, la seva col·laboració.

 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera us desitgem unes Bones Festes i un Feliç Any 2020!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25