Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 04:35 h

NOTÍCIES

  • aj

Bans de prevenció d´incendis forestals i de neteja de parcel·les

2/4/2013

L´Ajuntament d´Abrera ha emès un ban per a la prevenció d´incendis forestals i al que s´estableixen les següents mesures de prevenció que estaran vigents fins el 15 d´octubre a tots els terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta.

En aquest sentit, queda prohibit encendre foc per a qualsevol activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà cremar rostolls, marges i restes d´aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria; fer focs d´esbarjo a excepció de les zones recreatives i d´acampada i en parcel·les de les urbanitzacions; llençar objectes encesos ni abocar escombraries que puguin ser causa de l´inici d´un foc; llençar focs d´artifici ni utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

No obstant el Departament d´Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat podrà concedir autoritzacions per encendre foc, que s´hauran de sol·licitar, indicant el motiu i el lloc de la crema, a l´Ajuntament.

D´altra banda, l´Ajuntament d´Abrera també ha emès un ban al que es recorda a tots els propietaris de parcel·les que han de complir amb l´obligació de mantenir el seu terreny lliure de vegetació baixa i arbustiva, amb la massa forestal aclarida, i neta de vegetació seca i morta durant l´època de màxim risc d´incendi, així com de qualsevol tipus de residus vegetal o d´un altre mena que pugui afavorir la propagació del foc. L´incompliment d´aquesta norma serà objecte de sancions urbanístiques.

Dimarts, 2 d´abril de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25