Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 15:53 h

NOTÍCIES

  • andalusia

Un centenar d´abrerencs celebren el Dia d´Andalusia

4/3/2013

Un centenar de veïns es van donar cita aquest dissabte al gimnàs del col·legi Francesc Platón Sartí per celebrar el Dia d´Andalusia a Abrera. Aquesta festivitat, que organitza l´entitat Juventudes Rocieras, va començar amb una missa rociera a càrrec del Coro Rociero de Vilanova del Camí, per continuar amb les actuacions dels grups de ball de l´entitat, de l´acadèmia Retahila.com i del grup de transformisme Aída i Nelly. Posteriorment els assistents van poder degustar un bon plat de migues.

L´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, va saludar els assistents i va anunciar que enguany es farien obres de millora de la seu de l´entitat abrerenca, situada al passeig de l´Església (al costat de la piscina municipal d´estiu). Els treballs consistiran en la construcció de nous lavabos, una necessitat per aquesta entitat que aplega una trentena de nenes.

Aquesta festivitat ja fa 10 anys que es celebra a Abrera. El dia d´Andalusia, el 28 de febrer, commemora a Catalunya l´aceptació dels andalusos del seu Estatut d´Autonomia, interromput durant la Guerra Civil i el Franquisme, i reivindica els orígens i la cultura dels catalans procedents d´Andalusia.

 

Dilluns, 4 de març de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25