Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 15:52 h

NOTÍCIES

  • IMG_7355

La plaça Pau Casals s´omple en la celebració del Carnaval

9/2/2013

Abrera va tornar a viure dissabte un dels Carnestoltes més sonats. Els principals carrers del municipi es van omplir de color, música, màscares i disfresses en una de les festes més divertides de l´any. Centenars de veïns i veïnes van participar a la cercavila de Carnestoltes d´Abrera acompanyants de la cinquantena de disfresses que participaven al concurs, el grup d´animació, la xaranga i la carrossa de l´Esplai Voltrera, entre d´altres.

A la rua es va poder veure tota mena de disfresses, molt elaborades i originals, com enfiladisses, peixos, culleres, troglodites, supermarios bros, pirates, retallables, princeses o làmpades.

La rua va sortir de la plaça de Rafael Casanova, va fer un recorregut pel parc de Can Morral i va arribar a la plaça de Pau Casals, on un espectacle d´animació infantil va engrescar a menuts i grans i es van lliurar els premis del concurs de disfresses. El primer premi de la categoria d´adults va ser per al grup de Grease. La crema del Rei Carnestoltes va tancar l´esbojarrada festa.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25