Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 19/01/2020 | 22:23 h

NOTÍCIES

  • Campanya 'Vine a la biblioteca i emporta't un tresor!'
  • Biblioteca

Vine a la biblioteca i emporta't un tresor!

17/6/2019

T’agrada la lectura? Vols aconseguir tot un tresor cultural? Apropa’t a la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera fins al 25 de juny i aconsegueix un magnífic regal! T’ho expliquem al detall!

Fins el proper dimarts 25 de juny la nostra Biblioteca Josep Roca i Bros participa en la campanya ‘Vine a la teva biblioteca i emporta’t un tresor!’ impulsada per la Xarxa de Biblioteques Municipals.

 

Així fins a aquesta data, quan l’usuari o usuària utilitzi el servei de préstec a la biblioteca, se l’obsequiarà amb el llibre ‘L'illa dels tresors’, una recopilació de contes inèdits d'autores i autors actuals. La campanya serà vàlida fins a exhaurir existències.

 

Pots consultar tota la informació referent a aquesta campanya fent clic aquí.

 

Especial 100 anys de la Xarxa de Biblioteques

Dins d’aquesta iniciativa des de la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera es vol posar en relleu la importància de la lectura. Un llibre és una joia. Un conjunt de llibres, un tresor. Una biblioteca, una illa. D'aquí ‘L'illa dels tresors’. Les bibliotecàries, les brúixoles que guien en els oceans de la lectura. Fent una picada d'ullet al llibre clàssic, ofereixen un recull de contes inèdits per homenatjar les biblioteques públiques en aquests primers cent anys de la seva història.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25