Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 14:39 h

NOTÍCIES

  • stop-desnonaments

L´Ajuntament d´Abrera dóna suport als afectats per desnonaments

30/1/2013

L´Ajuntament d´Abrera ha aprovat una moció contra els desnonaments d´habitatges i de solidaritat amb els afectats. Aquesta proposició d´acord contempla mesures per aturar aquesta situació, com que l´Ajuntament deixarà d´operar amb aquelles entitats bancàries que promoguin desnonaments de l´habitatge habitual o que es denegarà la col·laboració de la Guàrdia Urbana en situacions de desnonaments.

L´Ajuntament també donarà suport a la familia afectada, l´orientarà i farà de mediador amb la seva entitat bancària per tal de buscar solucions més justes i equitatives. En aquest sentit també es farà ús a través d´Acció Social, del Servei d´Intermediació pels Deutes d´Habitatge.

Aquests acords se sumen a una moció ja aprovada per ple on se sol·licitava la creació d´una Oficina Local d´Habitatge i l´adhesió a la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social.

En darrer lloc, s´insta al Govern de l´Estat i als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats a assumir les mesures recollides a la Iniciativa Legislativa Popular de regulació de la dació en pagament, de paralització dels desnonaments i del lloguer social que ha recollit gairebé un milió de signatures a tot l´Estat.

Aquesta moció, presentada per EU-IU, ha estat aprovada per totes les formacions polítiques, excepte del Partit Popular que s´ha abstingut.

Dimecres, 30 de gener de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25