Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 03/03/2021 | 11:47 h

NOTÍCIES

  • III Concurs de relats Imagina Abrera
  • III Concurs de Relats Imagina Abrera

Participa en el III Concurs de Relats "Imagina Abrera"

8/2/2019

Ja estem preparant la Diada de Sant Jordi, una de les festivitats més boniques de les que gaudim durant l’any. I, amb la rosa i el llibre, també arriba el III Concurs de Relats “Imagina Abrera”, una ocasió magnífica per a fer volar la teva imaginació i escriure relats fantàstics!

Si tens ganes de compartir la teva afició a l’escriptura creativa i la teva Abrera imaginària, aquest és el teu concurs! Tens temps fins al diumenge 31 de març per fer-nos arribar el teu relat! Entra a les bases i inspira’t!

 

El termini de presentació de relats és del dijous 7 de febrer al diumenge 31 de març. Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem aquest concurs amb la col·laboració d'Abrecedaris i Papereria Abrera.

Els relats hauran de ser enviats  per correu electrònic a l’adreça del Departament d’Acció Cultural i Patrimoni (acciocultural@ajuntamentabrera.cat) amb dos arxius adjunts. En el primer arxiu s’enviarà el relat signat amb pseudònim i en el segon s’inclourà una fitxa amb el títol del relat, el pseudònim, el nom complet de l’autor/a, la data de naixement, la direcció postal, el correu electrònic i el telèfon de contacte.

 

Podeu consultar les bases del concurs fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies