Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 15:17 h

NOTÍCIES

  • Grup Escènic Illets d'Abrera
  • Grup Escènic Illets d'Abrera
  • Grup Escènic Illets d'Abrera

    + 1

  • Grup Escènic Illets d'Abrera

El Grup Escènic Illets d’Abrera guanya el premi a la millor presentació escènica del 42è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

9/1/2019

El Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera va tancar la seva 42a edició el 15 de desembre passat amb el lliurament de premis del certamen.

El nostre grup de teatre va participar en la cerimònia de lliurament dels premis del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. El conjunt escènic abrerenc va guanyar el Premi Memorial Paco Villares a la millor presentació escènica amb la representació de l’obra Federico García Lorca ‘Calor, alma y pasión’

 

Com en anteriors edicions, el certamen va comptar amb el lliurament dels premis per a la millor presentació escènica, el millor grup, els millors actors i actrius principals i de repartiment i la millor direcció, a més d’un guardó escollit per votació popular.

 

Per la seva part, la companyia Pierrot Teatre de Centelles es va emportar el reconeixement del jurat com a millor grup, mentre que el públic ha decidit premiar Teiateatre, de la Palma de Teià.

 

Des del mes d’octubre i fins al passat 1 de desembre, el Teatre Foment ha rebut un total de nou companyies d’arreu del territori. A banda del Grup Escènic Illets d’Abrera han participat en el concurs els grups Farga’m Teatre i Qollunaka Teatre, tots dos de Terrassa; Teiatre, de la Palma de Teià; Pierrot Teatre, de Centelles; l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf; la companyia Kòmix Grup de Teatre de la Garriga; el Grup de Teatre Paranys, de Sant Joan de Vilatorrada, i el Grup de Teatre El Centre, del barri de Gràcia de Barcelona.

 

Des de la comissió organitzadora del certamen, es va aprofitar l’acte de cloenda per a valorar de forma positiva aquesta edició i reconèixer l’alt nivell de les companyies i grups participants.

 

Per a més informació sobre els premiats al 42è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera podeu consultar el web del certamen, fent clic aquí.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25