Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 22/01/2019 | 01:04 h

NOTÍCIES

  • Piscina Municipal d'Estiu
  • Viu l'estiu (7).JPG
  • "Viu l'estiu!" a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera

    + 2

  • Bibliopiscina
  • Piscina d'Estiu Municipal

Gaudim del darrer cap de setmana de la temporada de la Piscina Municipal d’Estiu!

10/9/2018

Diumenge va finalitzar la temporada de la Piscina Municipal d'Abrera. L’equipament va obrir les portes el diumenge 10 de juny passat, i durant aquests mesos les instal·lacions han obert de dilluns a divendres de les 11 h a les 20 h i els caps de setmana i festius, de les 10 h a les 20 h.

Aquest estiu, la nostra Piscina Municipal ha comptat amb un total de 2.100 persones abonades, de les quals 1.543 (73%) són d’Abrera i 557 (27%) d’altres poblacions. Sense comptar les dades de la darrera setmana, durant la temporada 2018 a la Piscina Municipal d’Estiu d’Abrera s’han emès més de 10.000 entrades.

 

Més accessible
La Piscina Municipal d'Abrera ha presentat aquest estiu una important millora que ha afavorit l'accessibilitat a l'aigua, amb la construcció en una de les piscines d'una rampa amb un deu per cent de pendent, paviment antilliscant i baranes de protecció a ambdós costats. La rampa ha facilitat l'accés a la piscina a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta obra és una de les actuacions del nou pla de millora dels equipaments municipals, que aposta per fer més accessibles les instal·lacions esportives municipals.

Millores als vestuaris
A més, des d’aquesta temporada els vestidors de la Piscina Municipal d'Estiu compten amb dotze dutxes noves, sis al vestidor d’homes i sis més al de dones, amb aigua sanitària calenta que s'escalfa mitjançant un equip d’aerotèrmia, un sistema eficient i innovador de calefacció. L'aerotèrmia aprofita l’energia d'una font inesgotable com és l’aire, no necessita combustible, i permet estalvis de més d’un 75% respecte a altres sistemes elèctrics de climatització. A banda de l'estalvi energètic, contribueix a una reducció dels nivells globals de CO2.

Activitats per a totes les edats
La Piscina Municipal d’Estiu ha comptat aquesta temporada amb activitats com el programa de Ràdio Abrera “Viu l’Estiu”, que s’ha emès en directe des de les instal·lacions. La Biblioteca Josep Roca i Bros ha ofert un any més el servei de Bibliopiscina, amb lectures refrescants per tots els usuaris i usuàries de les piscines. Des de la Regidoria d’Infància hem realitzat activitats familiars com un espectacle de pallassos, l’hora del conte, i música amb nadons.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25