Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/02/2020 | 10:55 h

NOTÍCIES

  • Assistim a la presentació de la temporada del Club Esportiu Abrera FUTSAL

El Futsal Abrera obre les seves portes!

3/5/2018

Si t’agrada el futbol sala i vols provar-ho, des del mes de maig i fins a final de temporada, l’entitat Futsal Abrera obrirà de forma totalment gratuïta la participació als entrenaments amb els seus equips. Si tens entre 5 i 18 anys i tens ganes de gaudir d’aquest intens i espectacular esport, aquesta és la teva oportunitat.

El futbol sala és un esport en auge a Abrera. Les seves accions espectaculars, la seva rapidesa en el lloc, la seva intensitat i un bon treball des de la base del club fa que el Futsal Abrera creixi any rere any al nostre municipi.

Aquest creixement s’està veient reflectit als bons resultats del club: dos campionats de lliga aquesta temporada i la lluita per l’ascens de categoria amb tres equips més del club, en són el resultat.

Des de l’entitat abrerenca destaquen: “No podem oblidar tampoc als jugadors formats al nostre club, que ara són peces fonamentals de clubs tant importants com  FC Barcelona, AE Les Corts, Manresa FS i molts més”.

Aquesta nova iniciativa coincideix amb la posada en funcionament de la nova pàgina web de l’entitat www.futsalabrera.com. Ja pots visitar-la per conèixer molt més del club!

1,2,3, Abrera!!!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25