Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 04:04 h

NOTÍCIES

  • FM

Galeria d´imatges de la Festa Major 2012

2/7/2012

Del 29 a l´1 de juliol Abrera ha viscut la seva Festa Gran, la Festa Major de Sant Pere. Durant tres dies hi ha hagut actes per a tots els públics. Divendres va engegar el gruix dels actes de la Festa amb el tradicional concert vermut que es va celebrar a l´Hort de la Parròquia, amb música del grup David Monné Quintet; la gran tabalada de Sant Pere; el pregó de Festa Major a càrrec de l´humorista Jordi LP, i tot seguit, el correfoc de la Colla de Diables Bram de Foc d´Abrera.
 
Els veïns i veïnes han gaudit d´actes culturals com representacions de teatre amb els Illets; exposicions de manualitats i pintura del Casal d´Avis, de Dones i Futur, de l´Associació La Riera o d´Il·lusions Grup d´Art, una desfilada canina o la trobada de Seat 600; actes esportius com les 12 hores de futbol sala, torneig d´escacs, l´olimpíada jove, o el torneig de futbol patxanguero; activitats per als més petits com l´animació infantil amb bany d´escuma i la xocolatada popular o l´espectacle familiar amb Pep Callau i els Pepsicolen, que a causa de la pluja es va traslladar del parc de Can Morral al Pavelló Esportiu Municipal. Diumenge, amb motiu de la final de l´Eurocopa que va jugar i guanyar Espanya, també es va instal·lar una pantalla gegant al Gimnàs de l´escola Platón.

Els actes de la Festa Major Jove també han tingut molt bona resposta per part dels assistents als concerts, l´exhibició de grafits o batalles de MC. L´organització quantifica un aforament de 2.000 persones la nit de divendres als concerts de grups locals que van actuar al Parc de Can Morral, i dissabte, unes 4000 persones, als concerts de Prypiat, La Hawha Band i l´espectacle de Flaixbac Va Parir Tour.

Tampoc han faltat els actes més tradicionals de la Festa com les orquestres, la Festa Revival de Cocodrilo Club amb el DJ Albert Malla, exhibicions de ball, sardanes, la cercavila de Festa Major, el Toc de Matines, la gran Tabalada de Sant Pere o el castell de focs d´artifici.  

GALERIA DE FOTOS DE LA FESTA MAJOR 2012

 

IMATGES DE LA FESTA MAJOR JOVE

 

Dilluns, 2 de juliol de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25